Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Beratur awal di gedung jualan murah EmptyWed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Beratur awal di gedung jualan murah EmptyWed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Beratur awal di gedung jualan murah EmptyWed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Beratur awal di gedung jualan murah EmptySun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Beratur awal di gedung jualan murah EmptyThu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Beratur awal di gedung jualan murah EmptySun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Beratur awal di gedung jualan murah EmptySun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Beratur awal di gedung jualan murah EmptySat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Beratur awal di gedung jualan murah EmptySat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
Beratur awal di gedung jualan murah Vote_lcapBeratur awal di gedung jualan murah Voting_barBeratur awal di gedung jualan murah Vote_rcap 
Admin
Beratur awal di gedung jualan murah Vote_lcapBeratur awal di gedung jualan murah Voting_barBeratur awal di gedung jualan murah Vote_rcap 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Beratur awal di gedung jualan murah

Go down

Beratur awal di gedung jualan murah Empty Beratur awal di gedung jualan murah

Post by selye on Sat Oct 04, 2008 12:50 pm

Beratur awal di gedung jualan murah
Satu hari... sebuah gedung mengadakan jualan murah.. berpusu-pusu orang ramai ingin memasuki gedung tersebut ... sehingga ada yang beratur seawal2nya...walaupun gedung tersebut dibuka pada waktu 8.30pg.
Seorang lelaki dengan selambanya berjalan menuju ke depan... malangnya sebelum sempat sampai...tiba-tiba seorang lelaki didepannya menolaknya kebelakang sambil memarahi..."woi..tak nampak ke orang ha.." jerkahnya.. "Sedap..Sedap jer nak potong line orang.. "...
Lelaki tersebut bangun semula..dan cuba menuju kedepan semula.. malangnya dia ditumbuk sehingga terjatuh...
setelah beberapa kali mencuba utk kebarisan hadapan... tapi tetapi tidak berjaya... akhirnya dengan nada marah.. dia berkata... "Ahhhhh kalau kali nie aku tak dapat jgk smpai kedepan sana... jangan harap aku nak bukakan kedai tu..!!"

Laaaaa..........Tokey kedai tue rupanye...
ehehehe..... kesian dia kan....biggrinbiggrinbiggrin
selye
selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum